сряда, 2 март 2016 г.

Челен опит: Мъж надхитри банка с изумителен трик! От банката са бесни, че някой ги бие в собствената им игра!

Никак не са малко хората, които са недоволни от факта, че банките ги мамят с клаузи, написани с малък шрифт. Един руснак обаче успя да „удари“ банка с изумителен трик!
пари банка
Руснак надхитри банка
Дмитрий Агарков бил недоволен от условията по кредитната си карта и така решил да завърти гаден номер на най-голямата онлайн банка в Русия „Tinkoff Credit Systems”.
Хитрият Дмитрий променил изцяло дребния шрифт на документа. Той написал собствените си условия, след което изпратил контракта на банката. Служителите изобщо не обърнали внимание на ситните буквички и подписали договора, съгласявайки се с 0% лихва и неограничен кредитен лимит без абсолютно никакви такси.
Освен това, той отбелязал, че банката се задължава да изплати високи глоби, ако реши да промени или прекрати договора.Руснакът ползвал своята карта в продължение на 2 години. В крайна сметка от банката решили да го съдят, но без резултат. Съдът решил в полза на клиента, заявявайки, че е трябвало банковите служители да прочетат официалния документ, преди да подпишат.
Дмитрий внесъл и допълнителен иск срещу банката – 550 000 евро – глоба, която, според него, банката трябва да му изплати за неспазване и прекратяване на договора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар